Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien
1 Kattilalaakso Ruokablogi
Fazer Kokki Trainee osa 8: Kallan kakkutehdas
20 Lokakuu 2019
Ihana retroherkku vispipuuro on säilyttänyt suosionsa suomalaisten ruokapöydissä jo vuosikymmenien ajan. Monella siitä on lapsuusajan muistoja, jotka herättävät aikuisiällä kokeilemaan itse vispipuuron valmistusta. Mielikuva puurosta on kuohkean ilmava, makea mutta kuitenkin sopivan kirpeä. Paras vispipuuro tulee siis kirpeistä marjoista tai vaikkapa raparperista tai happamista omenoista. Perinteisesti vispipuuroon laitetaan mannaryynejä, mutta sen voi hyvin tehdä myös riisijauhosta, jolloin siitä saa gluteenittoman.
Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien