Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien
1 Kattilalaakso Ruokablogi
Pikkelöity raparperi
5 Toukokuu 2020
Kevään tullen kauppaan ilmestyvät ihanat vihreät parsaniput. Perinteisin tapa valmistaa parsaa on nopea keittäminen suolavedessä ja tarjoilu hollandaisekastikkeella kuorrutettuna. Itse pidän ennemmin paistetusta tai grillatusta parsasta, koska silloin sitä ei tarvitse kuoria ja kypsyyttä on helpompi säädellä. Parsan voi jättää reilusti al denteksi eli purutuntumaa saa olla. Vihreä parsa käy myös hyvin pikkelöintiin tai sen voi pilkkoa sellaisenaan salaatin joukkoon.
Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien