Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
29 Marraskuu 2018
Biscuitit ovat lehteviä ja kuohkeita nopeasti valmistuvia leipäsiä, joita perinteisesti syödään esimerkiksi gravyn eli ruskean kastikkeen ja perunamuusin kera. Leivoin niitä ensimmäistä kertaa nyt viikonloppuna, kun kokkailin vähän normaalia isomman aterian pitkän viikonlopun kunniaksi. Resepti biscuiteihin on tekstin lopussa, ja sitä ennen kerron vähän Amerikan kasviperäisten maitotuotteiden valikoimista ja erityisesti siitä, miten ne eroavat Suomen valikoimista. Tarjoilin biscuitini perunamuusin, ruskean kastikkeen, paahdetun kukkakaalin ja salaatin kera ja oli oikein makoisaa. Käytin perunamuusissa mantelimaitoa, mutta jos olisin Suomessa, olisin todennäköisesti käyttänyt Oatlyn iKaffea tai jotain monista kaurakermoista.
Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien