Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kamomillan konditoria
Mehevä maustekakku
10 Joulukuu 2018
Miten olisi ihan uudenlainen tapa tehdä vanukasta? Cashewpähkinöillä on hauska ominaisuus, jota voi hyödyntää vaikkapa vanukkaiden valmistuksessa. Kun niistä itsetehtyä maitoa tai kermaa kuumentaa, se sakenee huomattavasti. Tämä suklaavanukas valmistetaankin ilman perunajauhoja, muita tärkkelyksiä tai hyytelöimisaineita tosi yksinkertaisista aineksista eli pähkinöistä, vedestä, kaakaojauheesta, sokerista, vaniljasta ja ripauksesta suolaa. Perunajauhoissa ja hyytelöimisaineissa ei tietenkään ole mitään vikaa!
Kamomillan konditoria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien