Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
27 Huhtikuu 2021
Tämä postaus on tehty yhteistyössä K-Ruoka -lehden kanssa. Pannulla paistettu, glaseerattu taimenfilee saa seurakseen raikkaan salaatin ja kastikkeen. Piparjuuri antaa pirteän raikasta makua niin kalalle kuin kastikkeelle. Paistettu, glaseerattu taimen 4 annosta Ainekset: 600 g taimenfileetä 1 rkl öljyä paistamiseen 1 tl suolaa Glaseeraus: 2 rkl öljyä 1 rkl tuoretta piparjuurta hienoksi raastettuna 1 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa ½ tl suolaa Piparjuurikastike: 1 prk (150 g) Pirkka creme fraicea (ranskankermaa 18%) 1 rkl tuoretta piparjuurta hienoksi raastettuna 2 tl Pirkka juoksevaa hunajaa 1 tl roseepippuria rouhittuna ½ tl suolaa Salaatti: 1 ps Pirkka sugar snaps salaattiherneitä 5 retiisiä 2 keitettyä perunaa 1 ps (65 g) Pirkka...
Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien