Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
9 Toukokuu 2018
Tänä Äitienpäivänä voi äidille tarjoilla suolaista kakkua vaikkapa brunssilla, sillä on luvattu ihanan lämpöistä ja aurinkoista säätä! Kakkuun voi savuporon tilalle laittaa vaikkapa kinkkukuutioita ja pinnalle kinkkurullia. Muutenkin täyte on varioitavissa omaan suuhun sopivaksi helposti. Kokeilepa yllättää Äiti tällä herkulla 💓 1pkt Reilu- täysjyvä paahtoleipää 1rs (200g) Creme bonjour savuporo-tuorejuustoa 100g poron kylmäsavupaistia 1/2 punainen paprika 1 pieni punasipuli 1/2 nippu ruohosipulia sitruunapippuria (maustekurkkukin sopii joukkoon) Kuorrutus: 2dl vispikermaa 1rs (200g) Creme bonjour savuporo-tuorejuustoa Koristeluun: 100g poron kylmäsavupaistia timjamia 1. Laita kolme tuorekelmun pätkää (0,5m) vaakatasoon, hieman limitysten.
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien