Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Kesäkuu 2018
Tein tänään ensimmäiset kakkuni leipuri-kondiittorina, sillä valmistuin eilen 😀 Itse en juhli, mutta sain tehdä eräälle nuorelle herralle kakut hänen ylioppilasjuhliinsa. Tähän kakkuun tuli makea, toffeemainen kerros paahdettua valkosuklaamoussea ja toiseen kerrokseen vahvasti vadelmalta maistuva mousse. Maut kompensoivat mielestäni kivasti toisiaan. Paljon onnea kaikille muillekin valmistuneille! Pohja: 200g gluteenittomia Digestivejä 50g voita Paahdettu valkosuklaamousse: 200g paahdettua valkosuklaata 4dl vispikermaa 200g maustamatonta tuorejuustoa 1tl vaniljasokeria 2liivatetta tilkka vettäVadelmamousse: 4dl vispikermaa 200g maustamatonta tuorejuustoa 5dl vadelmia 1dl sokeria 1,5tl vaniljasokeria pinkkiä pastaväriä 7 liivatetta tilkka...
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien