Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
4 Kesäkuu 2018
Yksi, viime viikonloppuna leipomistani kakuista, oli tämä mustikka-valkosuklaajuustokakku. Olen tehnyt tätä aiemminkin, mutta nyt hiukka muutin reseptiä ja pohjan tein gluteenittomana. Syreeni on muuten loistava kukka kakun koristeluun, sillä se on täysin syötävä ja myrkytön. Omasta pihasta napattuna vielä täysin luomuakin! 😊 Pohja: 200g gluteenittomia Digestivejä 50g voita sulatettuna Mustikkamousse: 1prk (250ml) Flora Vanillaa 2 dl kuohukermaa 200g maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa 400g pakastemustikoita 1,5 tl vaniljasokeria 0,75dl sokeria 7 liivatetta tilkka vettä Valkosuklaatäyte: 4dl kuohukermaa 200g maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa 200g valkosuklaata 2tl vaniljasokeria 3 liivatetta tilkka vettä 1.
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien