Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Tammikuu 2025
Nyt laskiaisen lähestyessä inspiroiduin näistä pullista, mutta tein nämä hieman enemmän suomalaisen laskiaispullan tyyliin. Kätkin sisälle nimittäin lakkahilloa ja korvasin normaalisti taikinaan tulevan appelsiininkuoriraasteen kardemummalla. 0,5l maitoa 1,5dl sokeria 50g hiivaa 1,5 tl suolaa 1 kananmuna 2tl kardemummaa (aitoihin maritozzeihin 2tl appelsiinikuoriraastetta) 150g huoneenlämpöistä voita 13-13,5dl vehnäjauhoja Voiteluun kananmuna Täytteeksi lakkahilloa ja kermavaahtoa. -Hiivaa ei tarvitse erikseen liotella, vaan murustele se vain leivontakulhon pohjalle ja lisää kaikki muut ainekset samaan kulhoon, kerralla. -Tee taikina aina yleiskoneella, jos mahdollista.
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien