Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Perunarieskat

11 Heinäkuu 2020

Kananmunaton Perunarieskat syntyvät helposti edellisen päivän pottumuusista tai keitetyistä perunoista. Ainekset: Pottumuusia tai keitettyjä perunoita Vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta Suolaa Jos käytät keitettyjä perunoita tarvitse lisäksi vettä tai maitoa Joissakin resepteissä on käytetty kananmunaa, mutta se ei ole välttämätöntä. Uuni 250 astetta Valmista taikina sekoittamalla pottumuusin sekaan sopivasti muita aineita. Jos perunamuussi on kovin "tukkoista" lisää joukkoon hieman nestettä ennen jauhojen lisäämistä. Jos käytät keitettyjä perunoita, kuori ja muussaa ne ensin ja lisää sitten joukkoon muutama desi nestettä, jotta saat muussimaisen seoksen.

Leivät Perinne perinneruoka peruna hyvää kotimaasta vehnä

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »