Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Ripakukko
23 Heinäkuu 2020
Muikkukukko lienee yksi perinteisimmistä savolaisherkuista. Tämä ohjeena oleva muikkukukko on kooltaan pieni ja paistoaika oli tällä kertaa (n. 3 h) myös lyhyempi, kuin kukossa, jossa on enemmän kokoa (4-5h olen yleensä paistanut). Lisäksi jauhot on tällä kertaa 50/50 ruis/vehnä, kun taas kuorta, jossa ruista on enemmän, olen paistanut yleensä pidempään. Ainekset: Kuori: Kuppi ruisjauhoja Kuppi vehnäjauhoja 2 tl suolaa 30g sulatettua voita Vettä Täyte: 300-400 g perattuja muikkuja Paketti rasvaista pekonia tai kylkisiivua Suolaa (Voita) Sekoita kuoren kuivat aineet keskenään.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien