Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Juhannusjuusto

16 Kesäkuu 2020

Tämä pohjalainen perinneherkku ei vaadi monia raaka-aineita, mutta se vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Ainekset: 2,5 l mahdollisimman rasvaista maitoa (homogenoimatonta), esim. vanhan ajan maito tms. , mielellään tietysti luomuna 1 tl juustonjuoksutinta Ripaus suolaa Lämmitä 2 litraa maitoa paksupohjaisessa kattilassa kädenlämpöiseksi. Siirrä kattila pois levyltä ja lisää juustonjuoksutin.

juhannus juhla Juusto juustot makea Perinne perinneruoka hyvääkotimaasta

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »