Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Perunarieskat
3 Heinäkuu 2020
Avokukko syntyy muutamassa tunnissa, toisin kuin suljettu kukko. Tässä kukossa käytin ahvenia, kun niitä oli saatavilla, usein se tehdään muikuista tai lohesta. Ainekset: Kuppi ruisjauhoja Puoli kuppia vehnäjauhoja Suolaa Noin kupillinen vettä Täyte: Paketti pekonia tai possun kylkisiivuja 300-400 g kalaa (ahvenia, muikkuja, lohta, mitä vaan sattuu Ahti antamaan) Suolaa maun mukaan Suolaa kalat noin tuntia ennen valmistamista. Laita ne kylmään odottamaan. Valmis taikina sekoittamalla kuivat aineet keskenään.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien