Kakkua + sirkushuveja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien
6 Syyskuu 2019
Japanilainen juustokakku eroaa länsimaisista sisaruksistaan melko vahvasti. Paistamisen sijaan tämä kiehtovan kuohkea höttökakku höyrytetään kypsäksi. Lopputulos on ainutlaatuinen, hieman ranskalaisen soufflé:n kaltainen. Kakun hento koostumus ja hennot aromit ovat kuin kaunis kesäpäivä tai hetki puhdasta onnea – tässä nyt, mutta vain pienen hetken. Ainekset: 300g maustamatonta tuorejuustoa 50g pehmeää voita 1dl kermaa // 6 kananmunan keltuaista runsas ripaus vaniljaa 1dl sokeria 0,5dl vehnä- tai riisijauhoja // 6 kananmunan valkuaista 1dl sokeria Lisäksi: tomusokeria, marjoja Ohjeet: Aloita sekoittamalla tuorejuusto, voi ja kerma pienessä kattilassa.
Kakkua + sirkushuveja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien