Kakkua + sirkushuveja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien
10 Syyskuu 2019
Barfi on intialainen toffeenkaltainen herkkupala, jota voi löytää monessa muodossa, värissä ja sävyssä Intian katukojuista ja leipomoista. Ei ole mikään ihme, että tämä suussasulavan pehmeä ja herkullisen pähkinäinen makeinen on yksi Intian rakastetuimmista jälkiruoista. Itse tehdyssä barfissa makua ja väriä tuovat paahdettu pistaasi ja sahrami. En uskalla väittää, että tämä oma versioni on lähelläkään autenttista, mutta herkullista sekin on! Ainekset: 1dl mantelijauhetta 1dl pistaasijauhetta 1tlk kondensoitua maitoa (vihreä väriaine) ripaus kardemummaa ja sahramia Lisäksi: Hyppysellinen rouhittuja pistaaseja + sahramia Ohjeet: Aloita paahtamalla manteli- ja pistaasijauheita joko 200-asteisessa uunissa tai kuumalla, kuivalla pannulla...
Kakkua + sirkushuveja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien