ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
CANNELLONI CON LA RICOTTA E CARNE – CANNELLONIT LIHA-RICOTTATÄYTTEELLÄ
30 Elokuu 2021
Spezzatino con piselli on erittäin maukas pääruoka. Se on jo sinällään riittävä ja täyttävä ruoka, mutta usein sitä syödään jonkun alkuruuan, kuten riisi- tai pasta-annoksen jälkeen. Se on helppotekoinen, mutta melko aikaa vievä, koska sillä on pitkä keittoaika. Keittoaikaa ei kuitenkaan kannata lyhentää, sillä liha on parasta, kun se on erittäin mureata. Painekattila on hyvin kätevä tämän ruuan valmistuksessa, koska sen ansiosta keittoajan saa puolitettua.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien