ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
CANNELLONI CON LA RICOTTA E CARNE – CANNELLONIT LIHA-RICOTTATÄYTTEELLÄ
12 Syyskuu 2021
Pesto on Liguriasta kotoisin oleva raakakastike, jonka pääraaka-aineena on basilika. Perinteisesti se valmistetaan morttelissa, mutta helpommalla pääsee, kun mittaa aineet kulhoon ja sekoittaa ne sauvasekoittimella tasaiseksi. Pesto on myös nopea valmistaa. Sen kerkeää hyvin tekemään sillä aikaa, kun keittää pastan. Tyypillinen peston kanssa syötävä pasta on trofie-pasta, mutta se sopii myös spaghettiin, ja sitä käytetään myös lasagnen (mm.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien