Parhaat Ruokablogit

ITALORUOKAA

SALSICCIA E FRIARIELLI

31 Joulukuu 2022

Friariellit muistuttavat parsakaalin, lehtikaalin ja nauriin naattien sekoitusta. Suomesta niitä emme ole tuoreena mistään löytäneet, mutta näin talviaikaan Italiassa käydessä, on niitä ehdottomasti tuotava mukana. Napolin seudulla niitä nimitetään friarielleiksi, mutta muualla Italiassa niitä kutsutaan muun muassa nimillä broccoletti, rapini tai cime di rapa. Friariellien maku on hieman kitkerä ja siihen on totuteltava. Tuoremakkaran (salsiccia) kanssa ne ovat kyllä lyömätön yhdistelmä.

liharuuat pääruuat Uncategorized

Lue koko juttu täältä »

ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »