Parhaat Ruokablogit

ITALORUOKAA

CARNE DI MAIALE CON PATATE E PAPACCELLE

28 Tammikuu 2023

Papaccellet ovat etikkaan säilöttyjä pyöreän mallisia ja melko pieniä paprikoita. Ne ovat hyvin tyypillisiä talviaikaan, varsinkin Campanian alueen keittiössä. Muun muassa Beneventon seudulla kylmään vuodenaikaan niistä saadaan hyvin maukas ateria friteeraamalla niitä possun lihan ja perunoiden kanssa. Ensin friteerataan perunasuikaleita, jonka jälkeen joukkoon lisätään papaccelle-suikaleet. Kun ne ovat kypsiä, laitetaan ne sivuun siksi aikaa, kun lihasuikaleet kypsennetään.

liharuuat pääruuat

Lue koko juttu täältä »

ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »