ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
SPEZZATINO CON PISELLI – LIHA-HERNEPATA
16 Heinäkuu 2021
Caponata di melanzane e tonno Tämä ohje on kulkeutunut suvun mukana Sisiliasta ja se on omanlaisensa variantti sisilialaisesta caponatasta, johon kuuluu eri kasviksia ja tomaattikastiketta. Ainesten määrä on hyvin summittainen ja niitä voi laittaa oman makunsa mukaan. Alkuperäisessä reseptissä munakoisot friteerataan pannulla, mutta me teemme hieman kevyemmän version ja paistamme ne uunissa pienen öljymäärän kera. Tämä ruoka on erinomainen niin lisäkkeenä kuin kevyenä pääruokanakin kuumalla säällä. The post CAPONATA DI MELANZANE E TONNO – MUNAKOISO-TONNIKALALISÄKE appeared first on ITALORUOKAA.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien