ISOÄIDIN RESEPTILLÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Marraskuu 2017
Paljon onnea vaan, paljon onneeaa vaaan, paljon onneeeeaaaaa Iskä, paljon onneeeaaaa vaaaaan! Jos joskus, niin nyt on aika herätellä Isä laululla ja omatekoisella aamupalalla. Klassikko; Croque Madame (Croque Monsieur + paistettu kananmuna), valmistuu paahdetuista leivistä, juustoraasteella höystetystä valkokastikkeesta (mornay, se mitä tehtiin isoäidin "muhennetut makaroonit" ohjeessa), juustoviipaleesta, kinkkusiivusta ja häränsilmästä (yhdeltä puolelta paistettu kananmuna). Ellet jaksa innostua leivästä, tai; jos aamupala ei vaan kuulu Iskän tapoihin, saat tästä isoäidin marmelaati-ohjeesta kultaisen keskitien. Hillon voi keittää purkkiin valmiiksi, eikä H-hetkellä tarvitse kuin paahtaa leipä!
ISOÄIDIN RESEPTILLÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien