Parhaat Ruokablogit

Himahella

Vesimeloni ja mansikka ne yhteen sopii

4 Kesäkuu 2019

Meloni, juusto ja mansikka ovat taivaassa solmittu makupari! © Tiina Rantanen Mikäpä sopisi paremmin kesäkuumalla nautittavaksi kuin vesimeloni? Peruspositiivisena ihmisenä uskon vielä sen lämpöaallon saapumiseen, vaikka sateita on nyt pidellyt! Vesimeloni on ihana sellaisenaan aamu- tai välipalalla, alkuruokana tai jälkiruokana. Vesimelonin maku ja aromi ovat parhaimmillaan, kun vesimeloni on kypsä ja kylmä!

Himahella mansikka vesimeloni Drunken Watermeloon Meloni-mansikka-salaatti

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »