Parhaat Ruokablogit

Himahella

Välimerellinen pastasalaatti on piknik-herkku

15 Kesäkuu 2020

Välimerellinen salaatti sopii niin piknikillä, terassilla kuin parvekkeellakin nautittavaksi. © Tiina Rantanen Kesä on piknikkien ja ulkona syömisen kulta-aikaa. Valmista helppo välimerellinen pastasalaatti, joka kestää myös kuljetuksen sekä pidemmän säilytyksen. Herkullisen maun salaisuus on sveitsiläinen Le Gruyère AOP -juusto, joka toimii myös salaattia mehevöittävänä ”kastikkeena”. Tarjoa piknikillä myös Le Gruyère AOP -juustoa kuutioituna ilmakuivatun kinkun ja tuoreen leivän kanssa.

Himahella Le Gruyère AOP- juusto pastasalaatti Välimerellinen pastasalaatti piknik-salaatti

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »