Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Ranskalainen veriappelsiinitorttu – bistrohenkinen jälkiruoka
20 Tammikuu 2022
400 g pastaa: spagettia, tagliatellea, pennejä, farfalleja tms. Ragù: 400 g sika-nautajauhelihaa 75 g pancettaa tai amerikanpekonia 3-4 valkosipulinkynttä 1 sipuli pala juuriselleriä 1-2 porkkanaa ripaus mustapippuria 1 tlk tomaattimurskaa 2 dl valkoviiniä 1/2 lihaliemikuutio 1 rkl sokeria 2 tl oreganoa 1 tl basilikaa 1/2 tl rosmariinia 1/2 tl timjamia suolaa Hienonna kasvikset hyvin hienoksi silpuksi esimerkiksi monitoimikoneen leikkuriterällä. Silppua pekoni. Paahda pekoni omassa rasvassaan, lisää jauheliha ja anna sen ruskistua. Lisää kasvikset ja kääntele niitä pannulla muutama minuutti.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien