Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Kesäpata Blondikeittiön tapaan
18 Kesäkuu 2019
© Timo Viljakainen Tämän syntisen suklaakakun ohje on Yvonne Lenardin kirjasta Lumoava Provence ja Blondikeittiöön se rantautui haastateltuani näyttelijä Piitu Uskia. Tässä kakussa on paljon kaikkea, mutta pienikin pala riittää tyydyttämään isonkin makeannälän. Kakun salaisuus on siinä, ettei anna sen paistua aivan kypsäksi, sillä sisuksen pitää pysyä mehevänä ja pehmoisena. Kakun voi koristella tuoreilla marjoilla, syötävillä kukilla tai ihan vain tomusokerilla. 200 g taloussuklaata 200 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 86 %) 12 munaa 5 dl sokeria 400 g huoneenlämpöistä voita 1 1/2 dl vehnäjauhoja Sulata suklaa vesihauteessa.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien