Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Kesäbrunssilla maistuu uusista perunoista tehty frittata
27 Kesäkuu 2019
© Tiina Rantanen Silli ja uudet perunat kuuluvat ehdottomasti kesäruokien klassikoihin. Nyt kun kotimaiset uudet perunat ovat saapuneet kauppoihin ja toripöydille, on aika aloittaa perinteinen kesäherkuttelu! Lisäksi tarvitset vain hyvää kirnuvoita ja pari palaa ruis- tai saaristolaisleipää. Yksinkertaisesti hyvää! © Tiina Rantanen 8-10 annosta maidoton, gluteeniton 400 g lohifileetä 1 punasipuli MAUSTELIEMI 5 dl vettä 2 dl sokeria 1 1/2 dl väkiviinaetikkaa 2 rkl suolaa 2 tl pippurisekoitusta (Huom!
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien