Parhaat Ruokablogit

Himahella

Savukalkkuna tonnato – helppo pikkujouluherkku

18 Marraskuu 2020

Savukalkkuna vitello tonnaton tapaan sopii pikkujouluajan alkupalaksi tai buffapöytään. © Tiina Rantanen Vitello tonnato on Piemontesta kotoisin oleva italialainen alkuruoka: valkoviinissä kasvisten kanssa keitettyä vasikkaa, joka tarjoillaan ohuina viipaleina tonnikalakastikkeen kera. Koska vasikka on meille suomalaisille harvinaista herkkua, korvasin sen savustetulla kalkkunafileellä. Tonnato on yksi niitä harvoja ruokia, jossa lihan ja kalan sotkeminen keskenään svengaa mitä parhaiten. Toinen tällainen ruoka on mielestäni vorschmack.

Himahella italialainen ruoka klassikkoruoka vitello tonnato Savukalkkuna tonnato

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »