Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
29 Heinäkuu 2021
Cola maustaa possun kylkirivin jenkkityyliseksi. © Tiina Rantanen Suussasulavat ribsit eli possun kylkipalat valmistuvat pikaisesti grillissä, kun ne on esikypsennetty joko keittämällä tai uunissa. Tässä kolme erilaista ribsiohjetta, joiden kanssa voi tehdä makumatkan maailmalle isommallakin jengillä. 4-6 annosta 1 1/2 -2 kg Maatiaispossun Spare Ribsejä eli kylkiriviä 1-2 tl suolaa BBQ-kastike: noin kahdelle kilolle lihaa 2 dl kolajuomaa (Dr. Pepper, Coca Cola) 3 dl ketsuppia ½ dl worcestershire-kastiketta 50 g voita ¾ dl fariinisokeria ½ tl suolaa ½ tl juustokuminaa eli jeeraa 1/2 tl kanelia Sekoita BBQ-kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja keitä seosta noin 10-15 minuuttia hiljalleen silloin tällöin sekoittaen.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien