Parhaat Ruokablogit

Himahella

Latva-artisokka – rapujuhlien vegevaihtoehto

1 Elokuu 2021

Latva-artisokan seosnki alkaa elokuussa eli sopivasti rapukauden aikaan. © Tiina Rantanen Kesä on jo ehtinyt siihen pisteeseen, että ravustuskausi on kuumimmillaan. Kaikki eivät saksiniekoista syystä tai toisesta piittaa, mutta itse bileistä harva kuitenkaan kieltäytyy. Siksi keitetty latva-artisokka on erinomainen vegevaihtoehto tarjottavaksi rapukekkereillä. Latva-artisokan syöminen on nimittäin samankaltaista askartelua kuin rapujen kanssa näpertely.

Himahella latva-artisokka sadonkorjuu Sesonkiruoka kasvissyöjän rapukutsut

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »