Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Juustoiset perunat ja muurinpohjaletut – katuruokaa kotikeittiössä
1 Elokuu 2021
Latva-artisokan seosnki alkaa elokuussa eli sopivasti rapukauden aikaan. © Tiina Rantanen Kesä on jo ehtinyt siihen pisteeseen, että ravustuskausi on kuumimmillaan. Kaikki eivät saksiniekoista syystä tai toisesta piittaa, mutta itse bileistä harva kuitenkaan kieltäytyy. Siksi keitetty latva-artisokka on erinomainen vegevaihtoehto tarjottavaksi rapukekkereillä. Latva-artisokan syöminen on nimittäin samankaltaista askartelua kuin rapujen kanssa näpertely.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien