Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
30 Maaliskuu 2021
Keväiseen perunasalaattiin on käytetty sinisiä Blue Kongo -perunoita. © Tiina Rantanen Peruna kuuluu tärkeänä osana kevään ruokajuhliin. Se voi olla itsenäinen ruokalaji tai muun ruoan lisäke. Tässä neljä herkullista perunaohjetta keväiseen ruokapöytään. 6-8 annosta kasvis, laktoositon, gluteeniton 1 kg (sinisiä) perunoita (Blue Queen/Blue Kongo) 0,75 dl oliiviöljyä 2 tl sormisuolaa (osa tryffelisuolaa) 200 g terttukirsikkatomaatteja mustapippuria 1 oksa rosmariinia 500 g vihreää parsaa Lisäksi 1 punasipuli 2-3 valkosipulinkynttä 2-3 kevätsipulia 1 dl silputtuja yrttejä: lehtipersiljaa, basilikaa, korianteria, minttua 1/2 dl oliiviöljyä 2 rkl balsamiviinietikkaa sormisuolaa mustapippuria rucolaa tai salaattisekoitusta Pese perunat hyvin...
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien