Parhaat Ruokablogit

Himahella

Omenapiirakka kolmella tapaa

24 Elokuu 2019

Marengilla kuorrutettu omenahyve on klassikkopiirakka. © Tiina Rantanen Kotimaisten omenien sesonki on käynnistynyt ja omenapiirakka, jos mikä, kuuluukin syyskesään ja alkusyksyyn! Tässä kolme moneen kertaan testattua, erilaista ohjetta jokaiseen makuun. Kotimaiset omenat voi syödä ja käyttää leivonnaisiin kuorimatta. © Tiina Rantanen Omenaan liitetään paljon mielikuvia ja se liittyy moneen legendaan.

helppo omenapiirakka Himahella omenahyve omenapiirakka tarte tatin Tatinin tätien omenapiirakka Kummitädin omenapiirakka

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »