Parhaat Ruokablogit

Himahella

Mehevä ja helppo banaani-mustikkapannari

20 Helmikuu 2019

Banana-mustikkapannari on herkullinen välipala tai brunssiherkku. © Tiina Rantanen Jenkkien tapa tarjota brunssilla pieniä, soodalla kohotettuja ja pannulla paistettuja pannukakkuja on levinnyt meillekin. Mutta miksi me emme tuunaisi omaa tuttua pannariamme aikamoiseksi brunssiherkuksi? Ja sen tekeminen ei vaadi lieden ääressä seisomista, homman osaa hoitaa tumpeloinkin kokki ja herkku on pöydässä noin kolmessa vartissa. Pannariohjeita löytyy netistäkin pilvin pimein, mutta idea tähän pannukakkuun lähti Blondikeittiössä siitä, kun hedelmäkulhossani kolme pienehköä, lähes mustaa banaania ilmoitti olevansa elämänsä loppusuoralla.

banaani-mustikkapannukakku banaanipannukakku Himahella pannari pannukakku

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »