Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Riesliling-kakku maistuu appelsiinille ja mesiangervolle
28 Helmikuu 2019
Kaupallinen yhteistyö Appenzeller Juusto antaa risottoon niin makua kuin kermaista rakennetta. © Tiina Rantanen Risotto on italialainen klassikkoruoka, joka sopii niin kiireiseen arkeen kuin viikonloppuherkutteluun. Herkullisen risoton salaisuus on yksinkertaiset, mutta laadukkaat raaka-aineet. Kuten juusto ja kukkakaali. Risottoon voi käyttää sattumina lähes mitä tahansa, mutta risoton tärkeimmät ainesosat ovat laadukas risottoriisi, herkullinen liemi sekä tietysti makua, rakennetta ja täyteläisyyttä antava juusto.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien