Parhaat Ruokablogit

Himahella

Risotto paahdetuilla kasviksilla on helppo ja nopea herkku

28 Helmikuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Appenzeller Juusto antaa risottoon niin makua kuin kermaista rakennetta. © Tiina Rantanen Risotto on italialainen klassikkoruoka, joka sopii niin kiireiseen arkeen kuin viikonloppuherkutteluun. Herkullisen risoton salaisuus on yksinkertaiset, mutta laadukkaat raaka-aineet. Kuten juusto ja kukkakaali. Risottoon voi käyttää sattumina lähes mitä tahansa, mutta risoton tärkeimmät ainesosat ovat laadukas risottoriisi, herkullinen liemi sekä tietysti makua, rakennetta ja täyteläisyyttä antava juusto.

Appenzeller Extra Spicy Himahella kasvisrisotto kukkakaali kukkakaalirisotto risotto Risotto paahdetuilla kasviksilla

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »