Parhaat Ruokablogit

Himahella

Macaroni and cheese on arjen helppo lohturuoka

7 Elokuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Le Gruyère AOP Mac and cheese kattilassa valmistettuna on pikaruokaa. © Tiina Rantanen Macaroni and cheese, tai lyhyemmin mac and cheese, on pastasta ja juustosta valmistettava ruoka. Yhdysvalloissa ruokalaji ilmestyi keittokirjoihin 1800-luvun alkupuolella. Se oli suosittua etenkin italialaisten maahanmuuttajien keskuudessa. Annos tunnetaan niin sanottuna lohturuokana eli comfort foodina etenkin Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Himahella Le Gruyère AOP- juusto mac and cheese Macaroni and cheese Juustomakaronivuoka

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »