Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Kievinkana ja kasvisborssi – Ojenna käsi Ukrainalle
1 Huhtikuu 2022
Köyhän blondin kana syntyi Himahellan keittiössä, kun päätin maailmantilanteen vuoksi fokusoitua yhä syvällisemmin cuccina poveraan eli ”köyhän miehen keittiöön. ” Koska jokaisella meistä pitäisi olla mahdollisuus syödä sekä hyvin että terveellisesti käytettävissä olevista tuloista riippumatta. Himahellan ruokaohjeiden peruspilari on aina sesonkiruoka. Olen pyrkinyt tekemään ruokaohjeita niistä raaka-aineista, jotka juuri silloin ovat sesongissa tai kalenterin mukaan muuten ajankohtaisia. Ruokahävikki on askarruttanut minua ilmastokysymysten vuoksi jo pitkään, vaikka hävikin ehkäiseminen on aina ollut resepteissäni sisäänkirjoitettuna mm.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien