Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
10 Lokakuu 2019
Bostonkakku on mitä mainioin kahvipöydän viikonloppuherkku © Tiina Rantanen Bostonkakku on nimestän huolimatta mitä luultavimmin supisuomalainen leivonnainen. Amerikansuomalainen kotitalousopettaja ja keittokirjailija Beatrice Ojakangas esittelee leivonnaisen The Finnish Cookbook ja Great Scandinavian baking book bostonkakun nimellä Boston cake. Ojakangas mainitsee, että bostonkakku on suosittu Suomessa, mutta luultavasti täysin tuntematon nimikkokaupungissaan Bostonissa. 10-12 annosta 3 dl maitoa 30 g hiivaa 1 1/3 dl sokeria 2 tl kardemummaa tai 1 rkl vaniljasokeria 1/2 tl suolaa 8 1/2 dl vehnäjauhoja 150 g pehmeää voita Täyte 100 g voita 1 dl sokeria 2 rkl kanelia tai 350 g paistonkestävää hilloa tai marmeladia (vadelma, luumu, omena)...
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien