Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Suomalaisen ruokakulttuurin päivä – Kalevalasta kajahtaa
19 Helmikuu 2021
Sveitsiläinen juustofondyy on hiihtolomaherkku. © Tiina Rantanen Koska hiihtolomamatkaa Sveitsin Alpeille ei koronan vuoksi voi tehdä, voi makumatkan Sveitsiin tehdä nauttimalla kotikeittiössä tunnettuja sveitsiläisiä talviherkkuja, kuten juustofondyyta tai raclettea. Myös herkulliset röstiperunat tai kanasta valmistettu sveitsinleike vie makunystyrät noihin Pikku-Heidi -kirjasta tuttuihin maisemiin. Onhan Sveitsi maailmankuulu juustoistaan. Lehmien paluu vuorilta laaksoihin on Sveitsissä kansanjuhla.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien