Parhaat Ruokablogit

Himahella

Ainoa Winery – ainutlaatuisia viinejä suomalaisista marjoista

30 Syyskuu 2021

Ainoa Wineryn viinit valmistetaan suomalaisista marjoista. © Tiina Rantanen ”Ainoa Winery on yllättänyt rypäleviinien asiantuntijat ja portinvartijat pohjoisilla marjoilla. Perustajat, kalifornialainen David Cohen ja ecuadorilainen Paola Guerrero de Cohen ovat Suomi-hulluja maahanmuuttajia, jotka ovat nähneet potentiaalin siinä, missä me muut olemme liian lähellä tajutaksemme luontomme aromaattiset ja laadulliset mahdollisuudet maailmalla. ” Ruokakulttuuriprofessori Johanna Mäkelä Ainoa Winery on pieni marjaviinien tuottaja Hollolassa, lähellä Lahtea. Tilan viinit valmistetaan pääosin suomalaisista marjoista eurooppalaisin viininvalmistusmenetelmin.

Himahella Ainoa Winery marjaviinit David Cohen Paola Guerrero de Cohen

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »