Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
30 Syyskuu 2021
Ainoa Wineryn viinit valmistetaan suomalaisista marjoista. © Tiina Rantanen ”Ainoa Winery on yllättänyt rypäleviinien asiantuntijat ja portinvartijat pohjoisilla marjoilla. Perustajat, kalifornialainen David Cohen ja ecuadorilainen Paola Guerrero de Cohen ovat Suomi-hulluja maahanmuuttajia, jotka ovat nähneet potentiaalin siinä, missä me muut olemme liian lähellä tajutaksemme luontomme aromaattiset ja laadulliset mahdollisuudet maailmalla. ” Ruokakulttuuriprofessori Johanna Mäkelä Ainoa Winery on pieni marjaviinien tuottaja Hollolassa, lähellä Lahtea. Tilan viinit valmistetaan pääosin suomalaisista marjoista eurooppalaisin viininvalmistusmenetelmin.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien