Parhaat Ruokablogit

Himahella

Juustoiset riistatacot – mikä syysherkku!

13 Lokakuu 2021

Appenzeller® Pehmeät riistatacot täytetään riistakäristyksellä, punasipuli-puolukkahillokkeella ja täyteläisellä Appenzeller-juustokastikkeella. © Tiina RAntanen Riista, sienet ja marjat ovat syksyisen ruokasesongin juhlaa. Syksy on myös illanistujaisten ja ystävien tapaamisen aikaa. Tässä postauksessa metsiemme herkut saavat seurakseen aromikkasta Appenzeller-juustoa ja koko komeus kääritään porkkanatortillaan meksikolaiseen tapaan. Next-Mexiä Himahellan tapaan.

Appenzeller Extra Spicy Himahella riistakäristys riistataco täytetty tortilla jjuustoinen tacokastike

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »