Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Syksy tuli keittiöön – sienikeitto, hirvipullat ja puolukkapavlovat
13 Lokakuu 2021
Appenzeller® Pehmeät riistatacot täytetään riistakäristyksellä, punasipuli-puolukkahillokkeella ja täyteläisellä Appenzeller-juustokastikkeella. © Tiina RAntanen Riista, sienet ja marjat ovat syksyisen ruokasesongin juhlaa. Syksy on myös illanistujaisten ja ystävien tapaamisen aikaa. Tässä postauksessa metsiemme herkut saavat seurakseen aromikkasta Appenzeller-juustoa ja koko komeus kääritään porkkanatortillaan meksikolaiseen tapaan. Next-Mexiä Himahellan tapaan.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien