Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Vihreä pesto italialaismummon opein

2 Joulukuu 2018

Vihreä pesto eli öljypohjainen basilikakastike on monikäyttöinen maunantaja moneen ruokaan. Meidän keittiössä top-3-käyttötarkoitukset ovat: Paistetun tonnikalapihvin päällä kastikkeena (jos et ole kokeillut, niin testaa ja hämmästy! ) Pastan kanssa sellaisenaan Pizzapohjan kastikkeena tomaattikastikkeen sijasta Oman peston tekeminen onnistuu hetkessä eikä ostoslistakaan ole kovin pitkä. Lisäksi maku ja rakenne peittoavat kauppojen valmispestot mennen tullen ja pystyt omien mieltymysten mukaan säätämään basilikan ja muiden raaka-aineiden suhteita tehdessä. Monissa netistä löytyvissä ohjeissa pesto tehdään blenderissä, mutta se ei ole suositeltavaa.

Gluteeniton

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »