HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
1 HerkkuFuge
Viskigraavattu lohi
26 Marraskuu 2018
Teimme viime viikonloppuna vanhan suosikkimme, rapupastan salviavoilla, joka on jäänyt vähän unohduksiin. Tomaattiset kastikkeet ovat niin hyviä, että nämä hieman erikoisemman makuyhdistelmät jäävät monesti taka-alalle, vaikka ne ovat todella hyviä myös. Salvia on jännä yrtti, joka antaa erinomaisen maun voihin ja samalla lehdestä paahtuu upean rapea pieni lisäke annokseen, kunhan tietää, mitä tekee. No, tässä reseptissä, jonka olemme tuunanneet oman näköiseksemme, syntyy tuloksena sekä salviavoikastike että rapeat salvian lehdet. Rapupasta (neljälle) 24 kypsentämätöntä isoa katkarapua Rasiallinen kirsikkatomaatteja, n.
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien