Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Savuinen manchego-juusto mustikkahillokkeella

18 Syyskuu 2018

Täällä Etelä-Suomessa oikeita savustimia tulee harvoin vastaan, mutta aika monen ystävän terassilla on sähkösavustin. Niin myös meillä. Perinteinen savustettu lohi tulee tehtyä parin kuukauden välein, mutta savustetusta manchegosta emme olleet kuulleetkaan ennen kuin paikallisissa ravintoloissa kokkina toiminut ystävämme vinkkasi asiasta oikein maistiaisten kera. Ja hitto vie, sehän vei kielen mennessään! Savulla tuntuu olevan vaikutus tunkeutua rasvaan hyvin ja siksi runsasrasvaiset ruoat toimivatkin savupöntössä parhaiten.

Jälkiruoka

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »