HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
20 Tammikuu 2020
Muutimme vajaa vuosi sitten Fuengirolan keskustan liepeille ja löysimme uuden kotimme läheltä aivan loistavan makuista ja pehmeää artesaanijäätelöä tekevän kioskin, jonka yksi hienoimmista tuotteista on pistaasijäätelö. Olemme tehneet kotona nyt lukuisia testejä täydellisen pistaasijäätelön valmistamiseksi ja vihdoin saimme reseptin sille tasolle, että se vetää vertoja Helado Australianon versiolle. Ohjeen pohjana kaytetään Ruokasurffausta-blogin vanhanajan vanilijajäätelöreseptiä, mutta sitä on muokattu vähemmän makeammaksi. Jäätelön pohjahan on normaali créme anglaise. Tässä reseptissä tarvitaan seuraavia erikoisempia apuvälineitä: Jäätelökone vähintään 2 litran kapasiteetilla Yleiskone tai sauvasekoitin (tai sitten todella hyvä...
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien