Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

VIKKEJÄ PERINTEISEEN SEKÄ GLUTEENITTOMAAN, MAIDOTTOMAAN JA KANANMUNATTOMAAN LEIVONTAAN

13 Joulukuu 2019

Ruokarajoitteinen ruokavalio luo haasteita onnistuneelle leivonnalle ja saan paljon kysymyksiä siitä millä korvata mikin perinteinen raaka-aine. Sattumoisin löysin Meiran leivonta sivuilta hyvän raaka-aineista kertovan artikkelin ja käytän sitä pohdintojeni sapluunana. Osa tekstistä, joka liittyy perinteiseen leivontaan, on suoraan lainattu Meiran sivuilta. Olen saanut Meiralta luvan käyttää artikkelissani heidän pohjaansa. Käyn aiheet läpi samassa järjestyksessä, kuin Meiran sivulla ja lisään kokemukseni miten kukin raaka-aine voidaan korvata.

gluteeniton leivonta Luontaisesti gluteeniton RuokaRajoitteisten vinkit Yleinen leivontaa ilman ksantaania ja psylliumia LEIVONTAOHJEITA maidoton leivonta

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »