Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

TEE SE ITSE – LUONTAISESTI GLUTEENITON KUPPIKAKKUJAUHOSEOS

20 Syyskuu 2019

Joskus käy niin, että sekoittelen eri jauhoseoksia jo aikaisemmin miettimääni reseptiin, sillä kaapista ei löydy vaaleaa jauhoseostani. Olin tekemässä kondensoidusta maidosta kuppikakkuja ja onneksi pistin tämän uuden jauhoseoksen grammamäärät talteen. Lopputulos oli nimittäin loistava sekä maultaan, että rakenteeltaan. Jauhoseokseen tai taikinaan et tarvitse ksantaania tai psylliumia. Alla oleva jauhomäärä riittää yllä mainittuihin kondensoidusta maidosta tehtyihin kuppikakkuihin, joita tulee noin 16-20 kpl.

Ei valkoista sokeria Hiivaton kananmunaton Ksantaaniton Luontaisesti gluteeniton Maidoton Pähkinätön Psylliumiton RuokaRajoitteisten vinkit soijaton vegaani Yleinen Leivontavinkit

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »