HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien
17 Syyskuu 2019
Aikaisempi artikkelini perinteisten kakkujen raaka-aineet ja vinkkejä siihen miten muunnan reseptin luontaisesti gluteenittomaksi sai paljon hyvää palautetta. Yksi huomio oli, että tuohan on helppoa, mutta reseptin muuttaminen vegaaniksi onkin vaikeampaa. Olen ihan samaa mieltä kommentoijan kanssa, sillä olen tehnyt lukuisia perinteisiä reseptejä ilman gluteenia, kananmunaa ja maitoa, jonka kautta niistä on syntynyt myös vegaaneja. Luontaisesti gluteenittomat ja vegaanit leivonnaiset, jotka jäljittelevät perinteisiä, ovat haastavia saada pysymään kasassa sekä maistumaan herkulliselle. Se vaatii leivonnassa käytettyjen sidos- sekä kohotusaineiden tuntemusta sekä kärsivällisyyttä etsiä korvaavia makuyhdistelmiä sekä leivontamenetelmiä.
HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien