Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

PERINTEISTEN KAKKUJEN RAAKA-AINEET JA VINKKEJÄ SIIHEN MITEN MUUNNAN RESEPTIN LUONTAISESTI GLUTEENITTOMAKSI

20 Helmikuu 2019

Kun puhun luontaisesti gluteenittomista kakuista tarkoitan kakkuja, joiden raaka-aineissa ei ole gluteenia. Gluteenipitoisia jauhoja ovat vehnä, ohra, ruis ja kaura. On olemassa gluteenitonta kauraa ja mikäli olet keliaakikko tai gluteeniyliherkkä, on tärkeää varmistaa kauran puhtaus ennen leivontaa. Usein myös vilja-allergiat kulkevat käsi kädessä siten, että mikäli on yliherkkä vehnälle saattaa saada oireita myös kaurasta, rukiista ja ohrasta. Kuulun tähän ryhmään ja lisäksi saan oireita myös maissista sekä soijasta.

Kuivakakku murotaikinakakku murotaikinapohja rasvainen kakkupohja RuokaRajoitteisten vinkit sokerikakku voitaikinakakku voitaikinapohja

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »