Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

MOKKA-SUKLAAKAKKU

27 Helmikuu 2019

”Marjat, suklaa, mascarpone, kahvi, kerma, vanilja ja fariinisokeri ovat lyömätön yhdistelmä pehmeässä, luontaisesti gluteenittomassa ja suussa sulavassa mokka-suklaakakussa” totesivat eilisten juhlien vieraat. Kakkupohja on niin pehmyttä, että et tarvitse kakun kasaamisvaiheessa ollenkaan kostutusta. Tuoreet vadelmat antavat ihanasti kirpeyttä. Mikäli et kuitenkaan tykkää kirpeistä marjoista, voit jättää marjat pois ja koristella kakun vaikkapa suklaarouheella. Resepti:Helena Kemppainen Raaka-aineet kakkupohjiin (2 kpl): 2 dl riisijauhoja 2 dl kookosjauhoja 1.

Hiivaton Ksantaaniton Luontaisesti gluteeniton Maissiton mokka-suklaakakku Pähkinätön Psylliumiton soijaton

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »