Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
24 Toukokuu 2022
Työpäiväni ovat pitkiä, lähden aamulla aikaisin ja palaan kotiin myöhään. Minulle on aivan normaalia se, että lähden Helsingistä iltakuudelta, jolloin olen kotona seitsemän aikoihin. En enää jaksa siinä vaiheessa kokkailla mitään erityistä, joten nopeat reseptit ovat tarpeen, muutoin söisin iltapalaksi vain pari leipää. Noh, leipäähän naanleipäkin on, mutta tämä on kyllä tavallista leipää herkullisempaa. Naanpizza valkosipuliöljyllä, pinaatilla ja sienillä Elle mat&vin / Maj 2022 4 annosta 4 valmista naanleipää 1 valkosipulinkynsi 3 rkl oliiviöljyä 75 g tuoretta babypinaattia 2 mozzarellapalloa 150 g sieniä suolaa mustapippuria Kuori ja purista valkosipulinkynsi, sekoita öljyyn.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien