Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
28 Toukokuu 2022
Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna oli tarkoitus kokkailla enemmänkin, mutta sitten lauantaina, joka sattui vielä olemaan vappuaatto, laiskottikin ja päädyin ystävän kanssa ravintolaruokailun pariin. Seuraavana päivänä ryhdistäydyin ja koska raaka-aineita oli varattuna peräti kolmeen ruokaan, niin valmistin ne kaikki ja yllätin kaksi ystävääni kutsumalla heidät ex tempore myöhäiselle lounaalle. Periaatteessa mikään ruoka ei sopinut minkään kanssa, ei ollut alkuruokaakaan ja jälkiruuaksi nautimme ystäväni tuoman rasiallisen Geisha-konvehteja, mutta ilokseni totesin, että tämmöinen vähän rennompikin setti kyllä toimii ja maistuu! Parsa-hollandaisepiirakka Koti ja keittiö 5/2022 20 palaa (melko pieniä) Pohja 4 dl vehnäjauhoja 2 dl...
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien